| Sign In | Join Free | My chinapackagenet.com |
|
Brand Name : LINKWIN
Model Number : LWC18
Certification : CE
Place of Origin : CHINA
MOQ : 100pcs
Price : USD8/PC to USD012/PC
Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability : 50000pcs per month
Delivery Time : 10 working day
Packaging Details : 50pcs in a carton
Material : ABS
Color : Black
Operating Voltage : DC 9 - 36V
Product Size : 69.3mm*26.6mm*11mm
battery capacity : 60mAh
High Quality Real-Time Anti Theft Car Vehicles Mini GPS Tracking Device With Free Car Tracking System APP
Packing List
| Name | Quantity |
| LWC18 Host | Standard / one |
| Instruction manual | Standard / one |
| Certificate | Standard / one |
| 3M double-sided tape | Standard / one |
Machine parameters
| parameter | Parameter Description |
| Operating Voltage | DC 9 - 36V |
| Product Size | 69.3mm*26.6mm*11mm |
| battery capacity | 60mAh |
| Network standard | GSM/GPRS |
| Communication band | GSM quad band: 850/900/1800/1900MHz |
| antenna | Built in |
| Positioning mode | BDS+GPS+LBS |
| positioning accuracy | ≤15m (positioning accuracy error and the environment of the terminal and Time and other factors are related, the accuracy data is for reference only) |
| Working current | ≤24mA@12V (sleep 7mA), when not charging |
| Operating temperature | -20℃~+70℃ |
| Storage temperature | -40℃~+85℃ |
| SIM card type | Nano sim |
| Battery working time | Use a brand new battery for continuous operation up to 0.5h |

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|
|
36V DC Real Time Anti Theft GPS Tracker 60mAh For Car Tracking System Images |